Takimi i RRSHP me Odën Ekonomike të Kosovës

 

Më 14 Qershor 2019, Rrjeti i Shitësve me Pakicë dhe Oda Ekonomike e Kosovës nënshkruan memorandum bashkëpunimi gjatë muajit Qershor.

Gajtë takimit në mes të Rrjetit të Shitësve me Pakicë, Kryetarit të Bordit z. Besnik Sylejmani dhe Drejtoreshës Ekzekutive znj. Yllka Metaj Shaqiri dhe Kryetarit të Odës Ekonomike të Kosovës, z. Berat Rukiqi u diskutuan mundësi të ndryshme të bashkëpunimit në mes dy palëve duke marr për bazë zhvillimin ekonomik dhe shoqëror të vendit.

LINK: https://www.facebook.com/rrshp/photos/a.579972819171077/610967859404906/?type=3&theater