Komunikatë për medie – Rrjeti i Shitësve me Pakicë kërkon që të zgjatet orari i punës për festat e fundvitit

Bazuar në takimin e ditës së djeshme me Zyrën e Kryeministrit Hoti, Rrjeti i Shitësve me Pakicë ripërserit kërkesën për zgjatjen e orarit të punës dhe unifikimin e tij për të gjitha komunat si nevojë thelemore për evitimin e turmave për festat e fundivitit dhe për garantimin e mbarëvajtjes së veprimtarive ekonomike gjatë kësaj periudhe…

Black Friday

Si u bë e premtja e zezë një ditë kaq e madhe për blerje? Është e vështirë të thuhet kur një ditë pasi Falënderimet u shndërruan në një tregti me pakicë falas për të gjithë, por me siguri daton në fund të shekullit të 19-të. Në atë kohë, paradat e Falënderimeve të sponsorizuara nga dyqanet…

Retail Association part of the show ‘Start-Up’ on RTV21

Retail Association part of the show ‘Start-Up’ on RTV21. In this show, guests discussed the measures taken by the Government to prevent the spread of COVID 19 and the need for financial assistance to businesses. Part of this discussion was also the Deputy Mayor of Prishtina, the President of the Association of Craftsmen, and representatives…

RETAIL ASSOCIATION WARNS PROTEST

November 7, 2020 – The Retail Association expresses its deep concern regarding the recent decision of the Government of Kosovo regarding the closure and termination of the activity of almost all businesses in Kosovo. “Our main concern is the closure of supermarket chains and retail stores” – said the director of this Association, Mrs. Yllka…