20 maj 2021 – Takim me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore

Rrjeti i Shitësve me Pakicë ka mbajtur një takim me përfaqësues nga Fondi Kosovar per Garanci Kreditore me qëllim të diskutimit mbi instrumentet financiare në zbatim dhe mbështetjen që Fondi ofron përmes garancive kreditore. Në takim prezent ishte Drejtori Menaxhues i FKGK, z. Besnik Berisha, Nora Arifi, si dhe Kastriot Kepuska të cilët elaboruan mbi mandatin e…

RETAIL NETWORK PART OF “LOG ME DREN GERGURIN”

The Retail Network was part of the show “Log me Dren Gërgurin” where they talked about the difficulties that businesses have encountered during the pandemic. The director of RRSHP, Yllka Metaj-Shaqiri, said that “For a revival we can not say that there was not, the same scenarios are just being repeated, so we can not…

Rrjeti i Shitësve me Pakicë pjesë e “LOG me Dren Gërgurin”

Rrjeti i Shitësve me Pakicë ishte pjesë e emisionit “Log me Dren Gërgurin” ku u fol për vështirësitë që kanë hasur bizneset gjatë kohës së pandemisë. Drejtoresha e RRSHP, Yllka Metaj-Shaqiri, ka thënë se “Për një ringritje nuk mund të themi që nuk ka pasur, skenarët e njëjtë vetëm janë duke u përsëritur, prandaj nuk…

Përfaqësuesit e Rrjetit të Shitësve me Pakicë takim me Guvernatori Mehmeti

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti, priti në takim përfaqësuesit e Rrjetit të Shitësve me Pakicë, të kryesuar nga Drejtoresha Ekzekutive, Yllka Metaj. Gjatë takimit, Guvernatori informoi Drejtoreshën Metaj lidhur me masat që BQK-ja ka ndërmarrë gjatë periudhës së pandemisë, me qëllim të lehtësimit të nevojave të bizneseve për likuiditet dhe…

Komunikatë për medie – Rrjeti i Shitësve me Pakicë kërkon që të zgjatet orari i punës për festat e fundvitit

Bazuar në takimin e ditës së djeshme me Zyrën e Kryeministrit Hoti, Rrjeti i Shitësve me Pakicë ripërserit kërkesën për zgjatjen e orarit të punës dhe unifikimin e tij për të gjitha komunat si nevojë thelemore për evitimin e turmave për festat e fundivitit dhe për garantimin e mbarëvajtjes së veprimtarive ekonomike gjatë kësaj periudhe…