Anëtarët e Shoqatës “Rrjeti i Shitësve me Pakicë”, specifikisht udhëheqësit e Departamentit Ligjor dhe Burimeve Njerëzore sot zhvilluan takim diskutimi lidhur me Projektligjin e Punës.

 

Anëtarët e Shoqatës “Rrjeti i Shitësve me Pakicë”, specifikisht udhëheqësit e Departamentit Ligjor dhe Burimeve Njerëzore sot zhvilluan takim diskutimi lidhur me Projektligjin e Punës.

Pjesë e diskutimit ishin edhe sfidat konkrete si: nevojat/kërkesat në krahasim me përgatitjen profesionale që tregu i punës ofron.

Si rrjedh e këtij takimi do të jetë puntoria e punës që pritet të ndodh gjatë muajit Tetor.

Vlen të theksohet që kompanitë anëtare të “Rrjeti i Shitësve me Pakicë” janë punëdhënësi më i madh në sektorin privat me afro 20 000 të punësuar.