Partnerët tonë

Lajmet e Fundit

Rrjeti i Shitësve me Pakicë shpalos “Trajnimin që garanton punësim”

Rrjeti i Shitësve me Pakicë (Kosovo Retail Association) në bashkëpunim me Federaten Kombëtare të Shitjes me Pakicë (National Retail Federation) me seli në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, për herë ...
Më shumë

20 maj 2021 – Takim me Fondin Kosovar për Garanci Kreditore

Rrjeti i Shitësve me Pakicë ka mbajtur një takim me përfaqësues nga Fondi Kosovar per Garanci Kreditore me qëllim të diskutimit mbi instrumentet financiare në zbatim dhe mbështetjen që Fondi ofron përmes ...
Më shumë