Takimi për “Hartimin e politikave për reduktimin dhe ndalimin e përdorimit të qeseve dhe shisheve plastike”

 

Me datë 18 Qershor 2019, Rrjeti i Shitësve me Pakicë ishte pjesë e diskutimit me temën ‘’Hartimi i politikave për reduktimin dhe ndalimin e përdorimit të qeseve dhe shisheve plastike” të organizuar nga Insituti Demokratik i Kosovës KDI. Gjatë takimit u prezentuan disa fakte të dala nga hulumtimi i prezentuar dhe praktikat evropiane për mbrojte të mjedisit.

Duke qenë që Rrjetet e Shitësve me Pakicë numrohen si kontribues të mëdhenj të kësaj gjendje, ne mbesim të hapur që bashkarisht me grupe të ndryshme të interesit të ndihmojmë në rregullimin e kësaj gjendje.

LINK: https://www.facebook.com/rrshp/posts/614019329099759?__tn__=-R