Takimi mes Rrjeti i Shitësve me Pakicë dhe Ministrin e Tregtisë dhe Industrisë, z. Vesel Krasniqi

Sot, Rrjeti i Shitësve me Pakicë u takua me Ministrin e Tregtisë dhe Industrisë, z. Vesel Krasniqi, ku diskutuan lidhur me situatën e rënduar ekonomike si pasojë e pandemisë, sfidat e sektorit të shitjes me pakicë dhe nevojën e bashkëpunimit ndër-sektorial me qëllim të trajtimit të çështjeve që pengojnë zhvillimin ekonomik. Ministri Krasniqi shprehu gatishmërinë…

15 Qershor 2020 – Komunikatë për media: Bizneset po rrezikohen nga vonesat në zbatimin e Pakos Emergjente Fiskale

15 qershor 2020 – Procedurat e tejzgjatura dhe vonesat në disbursimin e mjeteve nga PakoEmergjente Fiskale për biznese po rrezikojnë stabilitetin financiar dhe pamundësojnë rimëkëmbjen e kompanive të prekura nga COVID 19. Rrjeti i Shitësve me Pakicë shpreh shqetësime lidhur me zbatimin e ngadalshëm të masave nga Pako Emergjente Fiskale që ndërlidhen me mbulimin e…

Ministri Mustafa diskuton për sfidat e sektorit të qumështit

Ministri në detyrë i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa sot priti në takim përfaqësuesit e Shoqatës së Prodhuesve të Qumështit dhe Rrjetit të Shitësve me Pakicë, me të cilët ka diskutuar për sektorin e qumështit pas situatës së krijuar me COVID-19. Gjatë takimit, ministri Mustafa ka diskutuar për sfidat e sektorit të qumështit,…

Zgjedhet Bordi i Ri Drejtues i Rrjetit të Shitësve me Pakicë

13 Maj 2020, Prishtinë – Rrjeti i Shitësve me Pakicë mbajti mbledhjen e Asamblesë së Përgjithshme me ç’rast zgjodhi Bordin e ri Drejtues me mandat katër (4) vjeçar dhe anëtarët e Bordit të pa titulluar me mandat dy (2) vjeçar.   Në pozitën e Kryetarit apo Presidentit të Rrjetit të Shitësve me Pakicë u zgjodh,…