Ministri Mustafa diskuton për sfidat e sektorit të qumështit

Ministri në detyrë i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa sot priti në takim përfaqësuesit e Shoqatës së Prodhuesve të Qumështit dhe Rrjetit të Shitësve me Pakicë, me të cilët ka diskutuar për sektorin e qumështit pas situatës së krijuar me COVID-19. Gjatë takimit, ministri Mustafa ka diskutuar për sfidat e sektorit të qumështit,…

Zgjedhet Bordi i Ri Drejtues i Rrjetit të Shitësve me Pakicë

13 Maj 2020, Prishtinë – Rrjeti i Shitësve me Pakicë mbajti mbledhjen e Asamblesë së Përgjithshme me ç’rast zgjodhi Bordin e ri Drejtues me mandat katër (4) vjeçar dhe anëtarët e Bordit të pa titulluar me mandat dy (2) vjeçar.   Në pozitën e Kryetarit apo Presidentit të Rrjetit të Shitësve me Pakicë u zgjodh,…

Rrjeti i Shitësve me Pakicë ishte pjesë e takimit me Grupin Koordinues për trajtimin dhe adresimin e çështjeve ekonomike dhe problemeve qe ka sektori privat, si rezultat i përballjes me pandeminë COVID-19.

Rrjeti i Shitësve me Pakicë ishte pjesë e takimit me Grupin Koordinues për trajtimin dhe adresimin e çështjeve ekonomike dhe problemeve qe ka sektori privat, si rezultat i përballjes me pandeminë COVID-19. Në takimin e parë të këtij grupi u adresuan vështirësitë mjaftë të rëndësishme në të cilat kalon sektori privat dhe u propozuan masat…

KOMUNIKATË PËR MEDIA – 08.05.2020

Bashkëpunimi mes sektorit të prodhimit dhe shitjes me pakicë jetik për zhvillimin e vendit Fuqizimi i mëtejshëm i sektorit të prodhimtarisë krahas zhvillimit të sektorit të shitjes me pakicë, është parakusht për zhvillimin e ekonomisë së vendit, ndërsa bashkëpunimi ndërsektorial jetik për përcaktimin e trajektores së nivelit të këtij zhvillimi. Në këtë drejtim, Klubi i…