Takimi mes Rrjeti i Shitësve me Pakicë dhe Ministrin e Tregtisë dhe Industrisë, z. Vesel Krasniqi

Sot, Rrjeti i Shitësve me Pakicë u takua me Ministrin e Tregtisë dhe Industrisë, z. Vesel Krasniqi, ku diskutuan lidhur me situatën e rënduar ekonomike si pasojë e pandemisë, sfidat e sektorit të shitjes me pakicë dhe nevojën e bashkëpunimit ndër-sektorial me qëllim të trajtimit të çështjeve që pengojnë zhvillimin ekonomik. Ministri Krasniqi shprehu gatishmërinë…

JUNE 15, 2020 – PRESS RELEASE: BUSINESSES ARE AT RISK OF DELAYS IN IMPLEMENTING THE EMERGENCY FISCAL PACKAGE

June 15, 2020 – Prolonged procedures and delays in disbursement of funds from the Fiscal Emergency Package for businesses are endangering financial stability and preventing the recovery of companies affected by COVID 19. The Retail Association expresses concerns about the slow implementation of measures from the Fiscal Emergency Package related to the coverage of employees’…

15 Qershor 2020 – Komunikatë për media: Bizneset po rrezikohen nga vonesat në zbatimin e Pakos Emergjente Fiskale

15 qershor 2020 – Procedurat e tejzgjatura dhe vonesat në disbursimin e mjeteve nga PakoEmergjente Fiskale për biznese po rrezikojnë stabilitetin financiar dhe pamundësojnë rimëkëmbjen e kompanive të prekura nga COVID 19. Rrjeti i Shitësve me Pakicë shpreh shqetësime lidhur me zbatimin e ngadalshëm të masave nga Pako Emergjente Fiskale që ndërlidhen me mbulimin e…

MINISTER MUSTAFA DISCUSSES ‘MILK SECTOR’ CHALLENGES

The current Minister of Agriculture, Forestry and Rural Development, Besian Mustafa, today received in a meeting the representatives of the Association of Dairy Producers and the Retail Association, with whom he discussed the dairy sector after the situation created by COVID-19. During the meeting, Minister Mustafa discussed the challenges of the dairy sector, as well…

Ministri Mustafa diskuton për sfidat e sektorit të qumështit

  Ministri në detyrë i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa sot priti në takim përfaqësuesit e Shoqatës së Prodhuesve të Qumështit dhe Rrjetit të Shitësve me Pakicë, me të cilët ka diskutuar për sektorin e qumështit pas situatës së krijuar me COVID-19. Gjatë takimit, ministri Mustafa ka diskutuar për sfidat e sektorit të…